DIY Crystal Ammo.

Jää, äntligen är min kristall-hylsa färdig med lite hjälp av Lars och damen på VikingKristall! Blev sjukt bra, tycker ni inte?
Lars har varit borta vid skjutbanan här ute på landet och plockat ännu fler hylsor, så det blir snart fler sådana här! Håhååååå!
Nåt ni är sugna på att tävla om kanske? ;D
Erkänn.

Chicken?

Senapsgult linne från H&M/ Kjol 2hand/ Halsband från Lindex/ Boots från Skopunkten.

Jag försöker så smått att introducera färgglad klädsel i min garderob och vardag. Det går trögt. Senapsgult är dock en trevlig färgklick, om än lite höstig! Säg inte det nu bara, jag kan ju inte gå i svart, vitt och grått i sommar.
Eller?

Wooden rings

Var inom VikingKristall idag och köpte på mig lite av deras coola träringar! Ska helt klart göra nåt snyggt och awesome med de här. De är iofs snygga som de är också. But that's no fun!
Lyckades även få tag på en perfekt kristallspets för en annan pryl, ni får se när den är klar!

Park it.

Lovely!

Levitation


Body från Monki/ Favoritshortsen 2hand/ Skärp 2hand/ Bangle från Gina Tricot.

Hallå lr! Jag kan levitera, visste ni det? Jo det är sant.
Anyway, gissa vem som ska spendera sommaren i kassan på Willys? Ja, jag! Fniss! Glammigt nej, pengar ja. Säg grattis!
Nu ska jag och killen snart ner till parken. Kombinationen varmt väder och kall öl lockar.
Awesome :D TTFN!

Köp min outfit

Slängde ihop en cool oufit lite sådär. Gillar du den? Köp den! HÄR!
;D

Rent och fint.

Stor cardigan (bikbok) 2hand/ T-shirt 2hand/ Stor grå tanktop från H&M/ Gamla skolväskan/ Random armband/ Ringar från H&M och Lars gömma.
Idag har jag spenderat större delen av förmiddagen med att städa. Dammsuga, moppa, diska, städa badrummet osv. I like it clean! Solen skiner och det är återigen 20-nånting grader ute, nästan en synd att sitta inne då.
Tänk om man skulle gå och låta solens strålar förvandla mina genomskinligt vit/blå ben till ett par röda knaperstekta. Kräftbena. Jopp!

DIY Hex Nut Bracelet, my version.

Här är min version av det HÄR armbandet. Ganska nöjd! Blev lite för stort men det är lätt att justera. Gjort av silkigt garn, muttrar i strl M5 förzinkat stål, en gammal nyckelring och ett gammalt halsbandslås.

Annandag Rea

Idag vaknade jag och var rastlös och sommaren stod utanför dörren, så jag åkte en sväng till Nova med Isa och Jonas. Mest för att köpa förnödenheter på ÖB och för att komma ut ur huset. Lyckades dock hitta ett par stuff på rea som råkade följa med hem. heh... Apmysig kofta från Kappahl, gillar den då den funkar så bra på sommaren också! Neutral färg, glesstickad och mysig. Det söta halsbandet från Lindex kostade mig bara en liden guldpeng. Fedt!

Köpenhamn

Lite bildbomd från ett dygn i Köpenhamn! Besök på Kinarestaurang, sommarvärme, häng med goa människor och så klart en runda i härliga Christiania! Bästa helgen på länge, tack <3

Nu drar jag utomlands

Eller, ja, om en timme med tåg så är vi i köpenhamn och hälsar på GulleUllis og hennes danske mand. Räknas ändå!
Hörs imorgon, Glad påååsk! :D

Matcha Vintageklänningen

En outfit baserad på en Vintageklänning från AbsoluteVintage.co.uk! De har alldeles underbara saker inne för det mesta och till vettiga priser, kolla in om du vill shoppa snyggt vintage!
Här matchat med stuff från H&M och Asos!

DIY Metal-scraps Necklace.

Fick ett par sådana här konstiga plåtsaker av Lars, har suttit i nån teknikpryl, dvd-spelare eller dator antar jag. Hursomhelst så är det skitbra att ha en kille som samlar elskrot för det han inte behöver kan jag leka med! Den ena plåten fick bli ett trendigt halsband. Jag älskar konstiga smycken och helst sådana man gör själv, av otippade prylar!

En bra kväll!

Kvällen igår var ju bara föör bra! Picknicken var superlyckad, massor av glada människor på filtar i sol och värme och ett bord fullproppat med käk som folk tagit med sig (vad många duktiga matlagande peeps man känner!). Festen fortsatte både inne och ute när det blivit mörkt. Lätt bästa kvällen på länge.
Och inte ett dugg bakis idag! ;D

Kvällens outfit.

Linne från H&M/ Shorts från Weekday/ Skor från DinSko/ Ring från H&M/ Gamla skolväskan.

Ok en snabb outfitbild såhär 10 minuter innan bussen går! Nu blir det påskparteeey and shit :D Ha en bra Skärtorsdag små grodyngel i vassen!

Something New

Hittade det här snyggesnygga linnet på H&M när jag var nere på stan. Färgen är helt ljuvlig! Svårt att få fram på bild.
Ska nog ha det här ikväll med höga fejklädershortsen! :D

Blommigt under hundralappen x 3!

Tre stycken blommiga sommarsötsaker till resonabelt pris!
Blommigt är inte min grej alls, men nu blev jag riktigt sugen på den här underbara toppen från Bikbok ihop med ett par höga jeansshorts och ett par coola retro-solisar!
Hur sjysst pris är det förresten inte på klänningen från H&M! Den finns i två andra mönster också, trehundra kronor för en komplett sommargarderob alltså? Kanske inte, men på god väg :P

Armours and oranges.

Orangea nagellacket och killens supergamla enorma armour-ring :D Tur att ni inte ser den kassa kvalitén på mina naglar :P

Hello children! Jättedåligt uppande igår, jag vet FY MIG *piskpisk osv*. Äsch ni vet, ibland tappar man sugen tillfälligt. Och vem vill sitta inne och stilla i det här vädret! Vi har 17 grader redan och klockan är inte ens 12!
Dagens planer: Äta frulle, ner på stan en snabbis (har lagt undan ett par CC-shorts på H&M, ni vet de i spetsmönster, men de är så stooora! Uscha jag vet inte), baka morotskaka och sen blir det Påsk-picknick och part-ey med polerz and peeps!
TTFN!

Little black one.

Klänning från Lindex (fått av syrran)/ Metallic-skärp 2hand.

Jag gillar verkligen den här klänningen! Den är så himla söt och sitter jättesnyggt på överdelen med spetsen och allt, materialet är lite stretchigt och svalt och den är lagom i längden. Kommer nog användas flitigt i sommar!
Idag har jag tofflat runt på stan med Isa. Typ prasslat med våra små korvaören och klämt på saker vi bara måste ha, njutit av solen och att slippa bära jacka. Inte fått något egentligt vettigt gjort. Sån där bra skit! (brakskit höhö) (ok dags att äta...)
Förövrigt smider jag planer på en tävling... SPÄNNANDE VA? :D Lämna gärna önskemål.
Ok, pommes och film nu,
TTFN!

Camilla Norrback Ecoluxury.

S/S 11
A/W 11


Snubblade över designern Camilla Norrbacks kollektioner häromdan, Ecoluxury kallas märket. Kläderna är gjorda av ekologiska textilier och är gjorda för att hålla. Inspirerade av film, konst, musik och samhället med en touch av nostalgi.
Jag älskar verkligen silhouetterna och det minimalistiska ready-to-wear!

Blue kittycat.

T-shirt från H&M (fått av syrran)/ Remake-shorts av ett par gamla Dieseljeans/ Ring lånad av Lars i kedja från Ur o Penn/ Armband från Gina Tricot.

Här är tröjan :D Gah love iiit! Köpte den först till ord. pris när den nyss kommit in men fick dåligt samvete och lämnade tillbaka den, sen var den på rea men jag missade den och nu köpte syrran den i Växjö! :D
"Ameeh aaalla har ju den nu då ju" säger ni! Screw you! säger jag! Ni förstår ikke min längtan efter denna tishy. Inspirerad av en av mina favoritdesigners Chris Kane som gör de där underbara 3D-trycken!
Nu ska jag duscha och laga mad,
TTFN!

How to turn a frown.


När jag vaknade imorse var jag på uselt och deppigt humör och ville mest bara krypa ner under täcket trots det jättevackra vädret. Ibland känns liksom allt bara så jävlarns tungt och hopplöst, ni vet! Men så är det liksom precis som att folk i min närhet är tankeläsare när jag mår sådär.
Efter att ha varit på stan och lagt sista (övertrasserade) hundringen på mat lunkade jag och Lars hem, plockade med mig blommor på vägen hem, och påskris! Sen kom pappa förbi med precis det vi behöver i ett ägg; påskgodis, påsköl och påskcigg och påskpengar! YAY! Dagarna fram till penning är räddade :DD (ja, jag är snart 25 år gammal och kräver påskägg, vaddåra? :D)

Sen tassade jag bort till Ica (i typ sommarvärme) och hämtade ut ett mystery-paket. Det var från syrran i Växjö som hade varit och köpt en tröja på H&Ms rea som jag velat ha aaaaaaaslänge, TILL MIG :D(kommer upp i en outfit!) OCH en apsöt klänning med spetsrygg som hon inte använder (nej hon är ente klok! ;)) OCH biobiljetter! Alltså, va! Så hur glad är inte jag nu! Typ lite sprickfärdig ja.

Lush for World Lab Animal Week!

Ett hett tips! Köp Charity Pot denna vecka och hela summan går till Forska Utan Djurförsök!
Jag använder själv den här produkten och den är UNDERBAR! Ganska billig, räcker i evighet, luktar mysigt och nötigt och citrus och gör huden mjuk utan att vara fet och kletig.
Köp!

A thousand shades of white

Kjol från Åhlens/ Strumpor och t-shirt från H&M/ Skärp och skor 2hand.

Idag skiner solen, igen! Det känns som att jag säger det ofta och ändå tycker jag att den skiner allt för sällan.
Anyway, nu har jag precis fått i mig frulle (ja mamma, jag vaknade halv ett! ;D) och nu ska jag hänga med Lars ut och köra RC-bil (inte de små tönniga man hade som liten utan en riktigt fet grej :D). Lite senare ska jag nog förbi en sväng till parken och hänga med grillande kompisar!
Hörs lejtah :D

DIY Nitshorts.

Så här blev de första shortsen! Har velat ha ett par shorts med sånhär "nitficka" sen jag såg det för typ ett halvår sen, skitsnyggt!
You like?

Loppis-skatter.

Lyckades komma iväg på lite loppis och secondhand-shopping trots sömnbrist och smågrått väder. Hittade ett par jeans för tio kr styck, en vit blus för fem kr, ett par spetsbyxor och en jacka! Gött.
Allt på övre bilden ska få möta saxens öde på ett eller annat sätt ;D Remaketime!

Naturens klädhängare.

Blev grymt inspirerad av den här klädställningen gjord av en målad trädgren! Hur galet snyggt som helst och såklart DIY, min favorit ;D
Måste bara komma på vart jag skulle kunna ha en sånhär vacker installation i vår lilla lägenhet, sen är det bara att gå ut och leta döda grenar. De har precis varit och beskurit träden här i området så jag lär hitta något användbart!
SNYGGT eller hur?







Jeansvästen på!

Jeansväst 2Hand/ Sweater 2Hand/ Shorts från Gina Tricot/ Väska från H&M/ Armband från Nelly.com/ Boots från Skopunkten.

Idag har det varit så pass varmt att jeansvästen åkte fram istället för jacka, underbart! Frös inte ett dugg.
Åkte in till stan och gick ett par snabba ärenden, sen mötte jag upp ett gäng kompisar på Stortorget och mögade i solen. Wonderful! På våren blir jag alltid så uppfräschande social.
Nu ska jag snart njuta av nybakade piroger och sen ska vi hem till Isa och Jonas för obligatoriskt (denna helgen sansat) öldrickande.
Det är faktiskt fredag.

Skärp

Var inom Uggleboden som har lite ombyggnadsrea, lyckades knipa två skärp för en femma styck! Ett silvermetallic med mässings-spänne och ett vitt lite lackigt. Ett snyggt metallic-skärp har jag letat efter länge och det här är perfekt. Jag är sugen på att sy en klänning i klassisk strikt 50-tals snitt (typ hemmafru-isch ;D) av ett mörkrött tyg jag har här hemma, och så med det här bältet i midjan.

Mm-m! Sen ska tummen ur röva också :D


CC at H&M

Äre förresten nån som varit och kollat in/shoppat nåt på Consious Collection som H&M äntligen släppt idag? Fick ni tag på nåt?
Jag var inne en sväng för att kika, och leta efter de här underbara shortsen. Synd nog var de såklart slut i alla stolekar utom 44. Eller tur det kanske, jag hade garanterat lagt våra sista matpengar på dem.
Drägglade över resten av kollektionen istället. En ljus och ekologisk kollektion, indeed, man blir helt glad!

Cherry red.

Jacka från H&M/ T-shirt från Carlings/ Jeansshorts 2hand/ Örhängen från Ur och Penn (på shortsen, snitsig deco va? ;D)/ Skärp 2hand/ Solisar från H&M/ Gamla skolväskan.

Jag avundas helt klart människor som, inte bara ser awesome ut i röda läppar, utan även lyckas hålla läppstiftet på plats i mer än tio minuter!
Nu är jag förmodligen nere på stan och lägger mina fattiga ören på nåt kul på Erikshjälpen, vad gör ni idag? Längtar efter morgondagen och fredagsdags? ;D

Modekungen.

Det här är ju två saker från Modekungen.se som man kan tänka sig vilja äga. Typ jag, till exempel!

Todays, bookworm!

Bruna Manschesterbyxor 2hand/ Tröja från Gina Tricot/ Boots från Skopunkten/ Bälte 2hand/ Halsband från Bikbok/ Armband från Nelly.com





Ja, jag är absolut en Harry Potter-nörd, innerst inne, för alltid! Haha. Att läsa är jag dock sämre på nuförtiden, i alla fall skönlitterära böcker.
Min hand är ljuvligt blå tack vare min lättfrusna kropp och det faktum att Ms. Rowling inte skriver lättviktare ;D



Orange, den perfekta färgklicken.

Vårens mode är alltid färgfyllt och glatt och den här våren finns det flera sådana där "keycolours" att välja bland. Tillsammans med kornblått och turkos är nog orange min favoritfärg vad gäller den extra färgklicken. Allt från den riktigt mörkt roströda till en nyans åt korall.
Den klassiska underbart damiga klänningen från Topshop och orange lack från have2have.se är nog de sakerna jag känner extra sug efter!

Vad är din favorit bland vårens "klickar"? ;D?


Ny header!

Satt uppe (lite för sent) inatt och pillade med en ny header, som ni ser!
Jag är ganska nöjd, vill helst ha en ren och enkel header som ändå presenterar bloggen snyggt.

Vad tycks?

Med all säkerhet lär jag göra en miljon varianter eller nya headers som ni får stå ut med :P
Jag gillar saker med lätt rundade hörn då allt ser mjukare ut, men hur i hela friden får jag "inläggs-boxen" lite rundare? Nå. En senare fråga.

DIY Hex Nut Bracelet!

Bilder: Modcloth.com, Suzyful.com, Honestly...wtf.


Om det är nåt jag älskar med DIY-projekt, så är det att man verkligen kan göra riktigt vackra saker av helt otippade material och prylar, rentav skräp.
Min nya besatthet är de här sjukt coola hexa-mutter-armbanden! (lol)
En awesome tutorial finns på Honestly...wtf.
Galet enkelt och billigt och snyggt!
Gissa vem som kommer hit the järnhandel imorgon.

Bloglovin', sidpanel?

Hm, nu blir jag lite confuddled här. Går jag in på min blogg direkt i webbläsaren så ser jag bilderna i min sidpanel här till vänster, men går jag in på bloggen genom Bloglovin' så syns de inte! WTF is up with that? Nån som kan se/hjälpa/svara/leda den blinda?
Håller på å pillar och har mig, ny header på g och lite sådär, stay tuned!

Dagens Outfit

DIY remake t-shirt/ Byxleggings från H&M/ Boots från Skopunkten/ DIY örhänge med kedjor/ Ring från Gina Tricot.

Go'månda' på er! Och en soligare måndag kunde man inte be om, right? Här är det återigen sol och 15 grader!
Och här sitter jag, inomhus, halva dan, för att pilla med bloggen och foton och jobbansökningar och en "kaffeåkaka"-fika med far. Ursäkter! Nu ska jag gå en lång rask promenad, utan jacka!
yes.



Crystal Brass Knuckle

Galen grej! Gjord av konstnärinnan Debra Baxter.
Jag har fått en såndär gevärshylsa av killen som han har sågat i, ska leta upp en rå bergskristall-spets att limma fast inuti, så jag får ett sånthär awesome halsband (fast mer trubbig och rå kristall).
Awesome shit!

Where the sun shines.

Lite pics från årets första klassiska "parkhäng" i Botaniska Trädgården här i Lund!
Massor av sol och värme, våryra ungdomar, boxvin med jordgubbar och vindruvor och blommor.
Yes, nu är det vår på absolut riktigt.
Blir man förresten inte helt kär i gulle-Moas väska och Kina-skor? Jösses <3

Nasty Gal, shoe wantings.

Helt supermegasnygga skor hos Nasty Gal! Nitpumpsen är ett klart DIY-projekt jag måste få tummen ur att göra!

Dagens våriga outfit!

Linne från H&M/ Kjol från Gina Tricot/ Bälte 2hand/ Boots från Skopunkten.

Yo! Dåligt uppande i helgen! Var ute i fredags och hade kul hos ett par kompisar. Fick i mig för mycket att dricka och min känsliga mage sa äntligen ifrån på riktigt, så jag spenderade större delen av gårdagen med att be till porslinsguden, if u get what I'm sayin'...
Vad har vi lärt oss av detta? Förmodligen inte mer än att jag är dum i huvet :D Ibland.
Anyways, idag mår jag mycket bättre, och det är typ 15 grader, vindstilla och blå himmel. Så nu ska jag slänga på mig en jacka och promenera till botaniska trädgården med killen för lite solchill med ett par kompisar.
Hörs lejtah!

Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1435442/denriktigapyrola?claim=e6ttfwr8q4r">Följ min blogg med bloglovin</a>

Snart installerad!

Hey nya och gamla läsare av Den Riktiga Pyrola!
Nu har jag flyttat hit till mitt gamla konto på blogg.se, från Devote.se! Håller på att lära mig lite av allt det här med html och stilmallar och hela köret så ni får ha en gnutta tålamod med mig om bloggen ser knasig ut framöver ;D
GLÖM INTE att följa mig på Bloglovin'!

Peace!





ww2 wedge

Hittade de här två super cartoon-huvudet-exploderar-snygga kilklacksskorna bland Modekungens nyheter precis!

Vet inte varför, men båda två får mina tankar att vandra till en viss ww2-inspo? Typ de övre ser så old time military ut, och de undre som en uppdaterad version av skorna flickorna bar på den tiden. Eller?

Haha, hur som helst hade båda paren varit varmast välkomna i min sommargarderob! Gurgel!


Idag

Kofta från Monki/ Klänning från Gina Tricot/ Väska från H&M/ Halsband med killens robotskull-ring.

 

Häjj! Nu ska jag snart bli en aktiv bloggare igen, lovar. Våren och sommaren är i sikte och idag skiner solen = jag fungerar. Massor av arbetsintervjuer och annat kul nu! Snart har jag ett jobb där jag äntligen tjänar pengar så vi slipper gå back en tusenlapp varenda månad, det tär på en.

Idag har jag varit på typ sjukt lång promenad i solen och blåsten, så nu måste jag ha en macka!

Toodles!


Sno stilen: Lager på Lager!

Jag älskar lager på lager-stilen där man mixar olika stilar, mönster och material! Här är en snygg, vårig outfit med lite "fräs" ;D. Supersnyggt med tufft biker möter ljuvlig sommarklänning och maskulin denimskjorta. Helt klart en look jag gärna satsar på i ett lite oförutsägbart vårväder!


RSS 2.0