DIY ZEF crop tee

 
Sköjj att ni vill ha mer DIY! Klart ni kan få det. Hoppas jag, Fröken Tomma Löften.
Inspirerad av min läsare Ana gjorde jag det här trycket igår (ZEF SIDE är en låt av Die Antwoord). Superenkelt! Så här gjorde jag:
 
 


Jag laddade ner en bild från internet, den här, för att vara exakt. Sedan tog jag en vit tisha och satte den över dataskärmen så bilden lyste genom tyget. Sen kalkerade jag bara bilden till tyget med en mjuk blyertspenna.
 
 
Fyllde i med textile marker (finns att köpa på bland annat TGR, Biltema och Panduro Hobby)
 
 
 Målade i textilfärg (glossig! spexigt) med en mjuk pensel och lät torka enligt anvisning.
 
 
 
Enkelt right? Iväg och prova nu, no excuses!
 
 

Favoriten på benen

YÄSS, äntligen är mina favorit-strumpbyxor tillbaka på H&M i stan! Ett hundra denier återvunnen polyamid, matta och supersköna. 
Mvh femtio svarta strumpbyxor i strumplådan.

Gulåblå

Tröja från Uggleboden/ Väska från Erikshjälpen/ Skor från loppis
 
 
Haha jag köpte ett läppstift från ett tiokronors-ställ på Ica. Det visade sig vara en möe snyggt läppstift. Väl värt tio kronor.

Who are you?

 
 
Ok så min blogg har varit ganska sömnig och dåligt uppad i sommar, dags att blåsa liv i den! Det brukar många bloggare göra med hjälp av en frågestund, fast jag tycker det är ganska tråkigt med frågestunder där läsarna ska fråga bloggaren, så jag tänkte JAG ska få fråga ER! 
 
 
1. Vad heter du och hur gammal är du?
2. Vad gör du om dagarna?
3. Hur hittade du hit?
4. Vad för sorts bloggar läser du helst? 
5. Vad gör du för att världen ska bli ett bättre ställe?
6. Vad vill du se mer av här?
7. Om du vore ett klädesplagg, vad hade du varit för något då?
 
 
Sådär, svara i en kommentar här nedan och glöm inte länka till din egen blogg, om du har en! Go, go, go!

Danmark och Gastefestival

 
Hej läsare! Jag hoppas ni har saknat mig, den infrekventa bloggerskan. Här får ni lite pics att glo på så ni vet vad jag gjort de senaste dagarna. Jag tog lite minisemester och for över till danmark för att träffa kompisar, missa en konsert för ryggskott och ta en snabbis i Christy, såklart. Här hemma i Sverige cyklade jag ner och lekte på Gastefestivalen, dansade i skogen och tittade på coola skejters och lyssnade på mycket bra band. 
Idag; äta, sova, äta glass och använda ca alla Lush-produkter jag har att finna i mitt badrumsskåp <3

Trash is treasure

Skjorta och skor från loppis/ Topp från Gina Tricot/ DIY transparent choker/ Kjol som jag hittat i soprummet (i en påse, inte i själva soporna. hallåe.)
 
 
Hahaha alltså man kan hitta helt asbra saker i soprum. På vårt område är det många som ställer ut påsar med (ofta fint ihopvikta) kläder i soprummen. Väl synligt som för att skänka bort dem till de som vill ha. Jag vill ha! Nu senast plockade jag mig en kasse superfina, nytvättade och hela plagg och skänkte vidare till Erikshjälpen. Kjolen här ovan behöll jag, ihop med en alldeles underbar sjal.
Min lilla marsvinskille Aae ville också vara med på outfits idag. Eller så ville han bara in till sina tjejs.

DIY Goldfish pendant

 
 
Jösses, jag måste blogga oftare så ni inte tror att jag har flytt landet eller sitter i fängelse eller äntligen "tappat hönsen" och sitter på dårhus. Nej, jag är i sanning bara fett lat och oinspirerad. Kanske mest lat.
Hittade i alla fall en liten Slöjstjärt aka guldfisk i plast som jag tryckte en ring genom, han blev fin som halsband!

Lager och mönster och en fin present

Top från Gina Tricot (födelsedagspresse <3)/ Jeansväst från loppis/ Jacka från Tradera (H&M)/ Shorts från Fenix SH/ Väska från Erikshjälpen/ DIY-halsband.
 
 
Äntligen lyckas jag få sjyssta bilder på den här toppen, jag fick den av söta Isabelle på jobbet när jag fyllde år! Bara dagen innan hade jag varit och kikat på den i butik. Passar så fint i en lager-på-lager-outfit nu till hösten!
 
Ok gotta go, jag är redan något försoven och tänkte hinna till jobbet innan hovslagaren hunnit försvinna. Hörs! 

Vintage Jackets

 
 
Ska man ha sig en snygg jacka i sensommar och höst så ska man deffinitivt leta second hand och vintage. Gärna online! De här snyggingarna finns att köpa på RokitVintage och RustyZipper.

mani mania

 
 
Har passat på att lyxa mig med snygga naglar nu under semestern, men helt glömt bort att fotografera dem åt er. Här har ni ett resultat av min sega fredagskväll i alla fall, inspirerade av LoveAestethics senaste nagelbidrag

I <3 nerds

 
 
Solglasögon från TGR/ T-shirt och kjol från Uggleboden/ Väska från soprummet (true!)/ Skor från Tradera/ Halsband från Ur&Penn
 
 
Fick hem dessa platåskor idag, de bara skriker 90-tal! Förmodligen är de från den tiden också. Lovely!
Annars då? Jag har brännt massa pengar på Biltema och ätit vattenmelon idag. That's about it. Cyklat en bra bit också, förbi de mysiga husen här ute på "landet" och drömt om hur det skulle varit att äga ett av dem.
 

RSS 2.0