171212: Spikes/Leather/Knit

 
Kofta från Uggleboden/ Kjol från Gina Tricot/ Bustier från Tradera/ DIY Spike-diadem
 
Är det på riktigt någon som orkar vara snygg mer än en kväll i veckan nu på vintern? Idag tänkte jag att jag kunde anstränga mig lite för er och iklä mig annat än hästdoftande tjocktröjan och mjukisbyxorna en stund. 
Vill du ha en tutorial på diademet så haru det HÄR
 
 
 
 
 

DIY Mint Body Scrub {Xmas Gift}

Hemmagjord body scrub är en fin och omtänksam julklapp! Dessutom enkel att göra. Blanda ihop socker med några droppar ekologisk olivolja (Eller vilken olja som helst egentligen. Mandel, kallpressad raps, jojoba etc). Tillsätt ett par droppar karamellfärg och mortlad färsk mynta. Lägg scruben i en fin glasburk och pimpa med rosetter, etikett och annat fint! Scruben innehåller inga kemikalier och tillsatser och gör huden mjuk och len. Perfekt att ge bort nu i tider av vintertrött hy.

DIY Cup Candle {Xmas Gift}

 
 
Ett awesome tips som jag faktiskt fått från Martha Stewart, är att smälta ner gamla stearinljus och göra de här söta koppljusen! Man smälter helt enkelt gamla stearinljus-stumpar i ett vattenbad på spisen och häller i nån söt liten udda kopp. Koppar hittar man bäst på loppis eller i second hand-butik. Såklart. På Panduro kan man köpa färdigvaxade vekar med vekhållare.
Mina blev inte så jättevackra i stearinet, men det kan kvitta, tycker jag. Jag smälte även ner en rejäl klump av ett gammalt doftljus, hett tips!
 
 

Mr. Tapir

En tapir runt handleden.

DIY Personal Bottle Necklace {Xmas Gift}

 
Jag har en hel hög ideér på julklappar som man kan göra själv, och tänkte dela med mig av dem här nu såhär inför jul. För handgjorda klappar är något av det bästa jag vet!
 
Det här flaskhalsbandet är enkelt att göra och är en fin julklapp till många. Köp små miniatyrglasburkar på en hobbyaffär, sätt smyckesdelar i korken (t.ex. ståltråd som man gör öglor på i ändarna) och fäst vid en kedja. Sen är det bara att stoppa ner vad man tycker passar! Här ovan ser ni exempel på vad jag tycker om (jag hade ganska kul med att fotografera bilderna ovan ;) )

RSS 2.0