Cropped sweat

Tröja från Erikshjälpen/ DIY Neonhalsband/ Kjol från Uggleboden/ Creepers från Tradera


Glass och folle i solen efter jobbet idag, sommaren man knappt vågar hoppas på under vinterhalvåret. Stanna ett tag nu va, pliz.

Dagens besatthet

Plommonfärgat läppstift, trasig denim och bondageplagg i blanka tyger.

Konsten i att färga om plagg

Hittade en klänning med apsnyggt snitt på H&M's rea, tyvärr var den kycklinggul och med missfärgningar. Gick till kassan och pep lite och fick den till superrabatterat pris! Väl hemma doppades den i svart textilfärg. Tack vare att H&M använder sig av billig polyestertråd så färgades inte de utan förblev gula. Nu blev det ett riktigt awesome neon-ish sport-ish plagg istället! Fatty fatty. Textilfärg i mitt hjärta.

Vad jag gör istället för att blogga

Bah så ni vet, liksom! Kizzurz.

Jeans och transparens

DIY jeansväst/ Klänning från loppis/ Väska från Erikshjälpen/ Creepers från Tradera



Varsågod, här får ni mina bleka ben! Nu ska tydligen sommaren komma, let's hope.

Remake Sommarklänning

Köpte en ganska tantig men charmig sommarklänning på Uggleboden för ett tag sedan. Väl hemma fick den en makeover med saxen, jag lämnade nederkanten rå för en lite sådär cool och sliten look och så rullade jag upp ärmarna och sydde fast. Galet snygg att matcha med rockigare plagg som nitväst, kängor och svarta läderbralls. Gulligt och råtufft är den bästa mashup:en!

Premiär för Pyrola (Torsdagstemat)

Det finns ett gäng bloggtjejs som är galet duktiga på det här med att rita och måla, bland annat SMÄM och nollfemnolltvå, som varje vecka har ett tema att rita och visa i bloggen på torsdagar.
Denna veckans tema var "Karikatyr av en kändis" och jag hakade på. Det var sjukt längesen jag ritade sådär på riktigt, för längesen. Och karikatyrer är inte min grej alls. Men ser ni vem det är? Ledtråd: Hon spelar gärna i Tim Burtons filmer.

Cute and Creepy

Väst från loppis/ Klänning från Uggleboden/ Creepers från Tradera


Håhååå äntligen fick jag hem mina creeeeepers! Det var nära där ett tag när Ica tappade bort mitt paket, men nu är de här! Gurgel så himla ascoola <3 typ en halv storlek för stora, men det skiter jag i just nu. Jag får väl ha på mig strumpor, för omväxlings skull.

WaterAid + H&M 2012

Detta året är det tioårs-jubileum för samarbetet mellan WaterAid och H&M! Här är en sneakpeak på några av plaggen som kommer ut 31 maj. Jag är pepp! Som vanligt, när klädkedjor släpper sina "vänliga" kollektioner. Det är skitbra att klädjättarna ökar medvetenheten hos sina konsumenter.
Sen kan man å andra sidan tycka att det är med ett visst mått av hyckleri då till exempel H&M även säljer superbudgetplagg av skitkvalité som man nästan är tvungen att kassera efter två tvättar. Miljömedvetet? I think not. Jag betalar gärna några kronor extra för basplagg som håller.
Vad tycker du?

Varför inte lite mer Dip Dye i vardagen, liksom.

DIY shorts/ Skjorta från Kappahl barn/ Solisar från TGR



Mer dip dye åt folket! Dessa höga röda shorts köpte jag på Uggleboden och doppade i klorin/vatten i typ tre timmar. Megacoolt! Att de kunde vara så vackert aprikosfärgade där under. yeah.
Idag var det full rulle på jobbet, jösses. Men imorrn har jag tagit ledigt, mama needs a brake. Ville på jazzcafé/pub ikväll men hövet gör ont och näsan kliar så jag stannar hemma och äter kakor tror jag.

Come as you are

(Bilder: fashiongonerough, acid-fever@tumblr, strangeambition)

DIY Dip Dye shorts

Mitt första försök på Dip Dye-shorts! Skitcoolt och roligt att göra, inte alls så svårt som man kan tro. Blev nöjd!
Btw, pallar ni inte göra egna och tycker att de här var det snyggaste ni nånsin sett så kan ni köpa dem, HÄR.

Söndag

Shorts från Erikshjälpen/ Topp från Gina Tricot/ Skor från Tradera/ Armband från Kappahl

TRÖTT. höhö. Igår hade fritidsgården loppis och vi passade på att ha öppet hus och ponnyridning på gården. Det blev superpoppis och vi tjänade ihop en del pengar! Sjukt kul, var i full gång 10-17, sen snabbt hem, äta, byta om och ner till stan för parkhäng och sen vidare till pub. Asfint! Idag har jag varit ledig hela dagen, för typ första gången på ... två och en halv vecka? Jag har inte haft två lediga dagar i sträck sedan typ slutet på februari eller nåt i den stilen. Men så älskar jag mitt jobb.

Sommarhamstring (ham? string?)

Shortsen fyndade jag på Erikshjälpens trendavdelning för 67 kronor, glajjsen och ljusgult nagellack kommer från TGR. Sommargarderoben växer <3

+20

Kavaj + skor + klänning från H&M/ Skjorta från Gina Tricot


Vaknade återigen till strålande sol och vid elva när jag cyklade ner på stan visade termometern redan på 19 grader. Fyndade lite awesomeness och sen vidare till jobbet. Det var helt sjukt underbart att cykla hem efter sena kvällsmötet vid halv åtta och inse att solen fortfarande stod en bit ovanför horisonten. Hur överlevde jag vintern ens?



Första Maj (DIY splash shorts)

DIY shorts/ DIY halsband (Gina Tricot-/loppiskälla)/ Tröja från H&M Herr/ Totebag från TGR


Välkommen maj! Du är efterlängtad. Vilken Valborg vi fick, uppåt 20 grader varmt och gassande sol! Firade traditionsenligt här i Lunds stadspark efter jobbet igår. Grymt överskattad tradition som ändå bara går ut på fyllerier, men mitt sällskap var trevligt och jag fick min grillade Halloumiost, haha! Började min lediga dag idag med att bli kallad upp till jobbet för att ansvara över alldeles nybakat lamm, det sista för säsongen. Fruktansvärt söt och fin liten tacka, en sån lycka! Född första maj och med en mamma som heter Majken, namnet Maj känns väl som en självklarhet, right?

Gjorde förresten dessa coolingshorts för några dar sen. Jätteenkelt! Köpte ett par jeans på loppis, klippte av, went crazy med textilfärger och bara splashade ut dem med pensel, strök sedan shortsen ut och in när de torkat. Tadaa! Tips är att blanda färgen med lite vatten så är det lättare att få till snygga färgklickar. Det var allt från DIY-redaktionen för nu!

RSS 2.0