121128: Pink

Kjol från H&M (rea)/ Kofta från Myrorna/ Klocka från loppis
 
Jag har hamnat i någon sorts kjol-psykos de senaste dagarna. Jag vill ha massvis av kjolar, och alla ska de vara i ungefär den här modellen. Klassiskt, formsytt och chict, ungefär. Gärna fickor och gärna veck. Den här Barbierosa från H&M är ett av de senaste fynden <3.

DIY inspo: Peter Pan Collar

Peter Pan-kragen tycks vara rätt nu i höst. Jag skulle inte säga nej till en söt kortärmad blus med en sådan här krage. Eller kanske skulle man försöka sig på ett halsband i kedja som det snygga här ovan? Ljuvligt.

DIY {Tutorial} Pony Bracelet

Inspirerad av Weekdays armband med ponyhair var jag ju tvungen att försöka mig på att göra något liknande själv.
 
Köpte en bit fejkpäls ("pony"-päls) på band hos min lokala sybehörsaffär, klippte till en bit så den var lika lång och bred som en enkel silvercuff jag köpte på Erikshjälpen. Limm behöver man också, ett bra universal-limm!
 

Sen är det bara att limma fast. Kleta lite limm på cuffen, låt torka en halv minut och tryck sen fast pälsbandet.
 
All done! En skitsnygg och diskret detalj.

DIY Cut Out Skirt

 
 
En Uggleboden-fyndad kjol fick bli offer för ett experiment. Blev riktigt nöjd med resultatet! Enkelt var det också, bara att klippa och sy in. 

Svarta luggar.

Jag vill nog ha en snygg V-lugg när den fula jag har nu behagar växa ut. Eller en flikig kort historia. 

211112: Frog

 
Shorts från H&M/ Mössa från Uggleboden/ Armband från Utomlands (gåva <3)
 
 
Snälla Sandra har varit i Karibien och lyxat och under tiden passade jag hennes fyra små marsvin här hemma. Som tack fick jag ett underbart sött armband i silver med en liten groda på! Jag älskar smycken i form av djur, och jag älskar grodor, så det var spot on.
Shortsen är ett H&M-fynd som jag hittade på deras 30-kronorsrea, väldigt sköna och i en häftig röd färg. Jag har alltid undvikit byxor och shorts med sidofickor för att jag fått för mig att det får mig att se tjock ut. Tss. Inget kan få mig att se tjock ut.
 
Nu känner man julhysterin sakta veva igång i butikerna och på lördag har vi julpyssel på gården. Jag känner inte minsta lilla uns av julkänsla trots att den brukar komma redan i slutet på oktober, haha. Underligt befriande.   Jag känner för att vara lite grinchy i år. Men det betyder ju inte att man inte kan äta femhundra lussekatter och dricka glögg och översålla hemmet med levande ljus.
 

DIY: Margiela for H&M Glove Bag

 
Idag släpps Margiela-kollektionen på H&M, det är det nog få som missat. Jag gillar den! Många plagg och accessoirer som faller mig i smaken. Jag blev speciellt förtjust i den här handskväskan, och kom på att det faktiskt är en kul idé för lite DIY. Allt du behöver är en svart clutch, två längre svarta läderhandskar och ett bra läderlim. Sy ihop handskarna och limma fast vid clutchen. Skitcoolt.
 

121114: Stereo.

Skjorta från Uggleboden/ Kjol från Gina Tricot/ Haircuff från H&M
 

En outfit! I veckorna är det inte ofta man ser mig i mindre än två lager plagg på en gång. Den här skjortan av Jenny Hellström hittade jag på Uggleboden idag och kunde inte motstå. Hur söt som helst och den kostade mig bara 15 kronor. Fejkläderkjolen har jag köpt på Gina Tricots rea.
 

BUY: Bokstavsarmband

 
Jag vill undersöka intresset för mina tangent-smycken! Vill du köpa? HÄR kan du göra det.
Eller här på bloggen, såklart. 30 kronor stycket tar jag för de här!

DIY inspo: Made With Molecules

 
Åh, kolla in Made With Molecules. Bara görne! Så häftigt.

BUY/DIY: Dreams of Norway

Dreams of Norway gör fantastiska smycken, tyvärr är det inte vem som helst som kan lägga ut sådär 3000 kronor på till exempel det här galet vackra bodypiece-smycket. Däremot är det självklart DIY-bart! Några meter kejda, småringar och en stor bit bergskristall är allt som behövs och man kan fantastiskt nog komma undan för under en hundralapp.

DIY Hardware Plumbing Necklace

 
Ok så cykelturen idag fick gå förbi Biltema också, skrothyllan lockade. Idag fick det bli ett par VVS-prylar med hem, en skarvnippel och en vinkelskarv. De gör sig grymt fina i ett par silverkedjor sådär rakt av.
Snart känner jag till varenda skrymsle och vrå i den butiken i min jakt på smycken, haha. Det är bara något visst med muttrar och metalldelar och beslag som får mig att vilja smycka mig själv och mina prylar med dem.

041012: Lace and black

Blus från Vero Moda/ Cykelbyxor från Gina Tricot
 
Jag köper i princip aldrig något från Vero Moda, jag går sällan ens in där då jag aldrig hittar något som faller mig i smaken, men i fredags hittade jag den här galet vackra blusen på deras rea. Allt med den är bara så perfekt! Materialet, det tunna spetspartiet över nyckelbenen, halsringningen som går upp lite sådär utan att se ut som en skjortkrage, små små söta guldknappar. Åhhh. Jag vill bära den alltid.
 
Idag är det söndag med sol och loppis! Det passar min röriga hjärna och snart tomma plånbok alldeles utmärkt.
Bye for now :*

Ulicam Tee!

 
Idag fick jag hem min efterlängtade t-shirt med tryck designat av illustratören, fotografen och bloggaren Ulicam! Jag känner Uli "på riktigt" också och kan tala om för er att den tjejen har talang. Hennes illustrationer och bilder är underbart drömska och detaljerade.
Kolla in hennes printshop!

RSS 2.0