DIY: Margiela for H&M Glove Bag

 
Idag släpps Margiela-kollektionen på H&M, det är det nog få som missat. Jag gillar den! Många plagg och accessoirer som faller mig i smaken. Jag blev speciellt förtjust i den här handskväskan, och kom på att det faktiskt är en kul idé för lite DIY. Allt du behöver är en svart clutch, två längre svarta läderhandskar och ett bra läderlim. Sy ihop handskarna och limma fast vid clutchen. Skitcoolt.
 

Kommentarer
Postat av: Jennilie

Jag har också tänkt på det ovan :)
Sv: Vad kul att du gillar det :D Jag gillar den blå mascaran men det som är negativt är att det är svårt att få den lika "tjock" som med svart. Det är lätt att det ser ut att som man inte har någon mascara på sig alls.

Nä jag har tyvärr aldrig sett en vit mascara säljas, jag har bara sett såna där halva är vit och halva svart, man ska börja med den vita och sedan den svarta. Får man fråga vad du ska med vit mascara till? :)

Svar: Ah, ja, det kan jag tänka mig, fransarna är ju ofta så mörka i sig att man får kladda på ganska bra.Jag är mest bara himla sugen på att vara sminkad i liksom "inverterad" sotning, typ att man sotar ögonen med vitt och använder vit mascara. Hade kunnat vara så vansinnigt häftigt!
Pyrola

2012-11-20 @ 17:53:52
URL: http://dayswithjen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0