Hssva...Huaa...va?

Tips-dags!
Syrran var förbi på middag igår och överlämnade pressisar som hon köpt åt mig i Stockholm, LUSH!<3 Fick tre bubbelbitar som luktar godis och så den här inpackningen, H'Suan Wen Hua. Den innehåller massa fina grejjer som kanelolja, bananer, eco-ägg och olivolja. Provade den igår och mitt hår blev jättemjukt och alldeles fluffigt liksom! I löööv it. I löööv allt från Lush å andra sidan. De har allt. Nu har de vetegräs-mascara också. I must have it!
 
 
 

Dear dress, will you marry me.

 
 
Klänning från Gina Tricot/ Totebag från TGR/ Halsband från Ur&Penn/ Dr Martens från Shock
 
Jag älskar den här klänningen, verkligen! Jag älskar även det faktum att jag bara betalade 99 kronor för den. Den var lite stor i ärmarna så jag sydde in de lite, nu är den helt perfekt. 

Flippin glasses

 
 
Min kompis Tove kom knallande med ett par sådana här på näsan för några dagar sen och jag blev tokkär i dem, så jag var bara tvungen att dra ner på stan i lördags och skaffa ett par egna. De finns på TGR och kostar bara 40 spänn! 

Ur arkivet

pics FashionGoneRough + johnnysbird.com 

strappy

 
Bootstraps är en fett cool detalj egentligen. De här gamla goingarna hittade jag på loppis för en femma styck! Mikkit feint.
Jag är vansinnigt rastlös idag, vad gör man med en helt ledig dag liksom? Jag tror... Malmö.

Hell yeah

 
Semester och löfte om sol och värme på löpsedlarna, let's celebrate. Drunken posing.
 

Fan-fucking-tastic

 
 
Min söta vän Ullis har ritat av mig! SÅÅÅ VANSINNIGT SNYGGT! Hon är bäst bäst bäst i hela världen på porträtt. Man kan bli avritad och köpa porträtt av henne också, för sjyssta priser! Kommentera så kan ni få kontaktuppgifter!

The Hair. Don't ask.

Väska + t-shirt + shorts från Erikshjälpen/ Halsband från Glitter (present)
 
 
Haha, mitt senaste hårexperiment ultrafailade, det skulle bli superblont med endast en svag hint av blått. Det blev turkosa slingor. Kidsen på jobbet skrattade lite åt mig, då vet man att det är illa. HAHA! Frillen är jag nöjd med dock. Nej, lite färg på det här.
Halsbandet fick jag av pappa i förskottspresent (och 1000 spänn i presentkort på H&M från honom och hans tjäjj, OMG<3). Det är så galet fint! Det är så lätt att sådana här halsband med klocka blir tacky och ser billiga ut, men det här gillar jag verkligen.
 
 
 

Post Party Sunday

 
 
Igår var skitkul! En bunt roliga vänner och litervis med alkohol, vad kan gå fel! Haha, nejmen det hela blev riktigt najs och jag känner mig redo att blir 26 år gammal på onsdag. Yeah.
Idag har varit en riktig segdag, men en mysig sådan. Typ snabbstäd och en runda till ica, sen Futurama och sänghäng. Och bakismat, såklart. Kronärtskocka med smör och yummy sallad (ja, jag är en såndär galen sate som helst vill äta massvis av grönsaker dagen efter, och nyttigheter. Och en hel burk saltgurka.)

zzef

Jeggins från Uggleboden/ Topp (Topshop) från Erikshjälpen/ Ormring från Ur&Penn/ Creepers (Demonia) från Tradera
 
 
 
Hej småfisar <3 my god vilken megatung vecka jag haft, och en till väntar, sen semme! Alldeles snart efter mina morgon business ska jag cykla upp till jobbet igen en snabbis, sen hem för att städa och färga håret, för ikväll blire party! Jag fyller år på onsdag så vi ställer till med ferre idag. Typ ca 30 pers ska få plats i våra 45 kvadrat... Tur att vi har den största balkongen som ghetto-klassen nånsin skådat! 

Recently consumed

Jätteröda väskan 55 kr, Erikshjälpen
 
 
 
Dubbelringen 30kr samt halsringen 40kr (rea), Ur&Penn.
 
Tandhalsbandet 40kr (rea) Gina Tricot
 
 
Några anmärkningsvärda favvisar från senare tids konsumering.

See ya soon

okända bildkällor
 
Nu flyr jag stan över helgen för att ligga på stranden och titta på hästar. See u monday!

DIY shredded tee

 
Det här med att strimla ena halvan av sin tish var sjukt inne när jag gick i högstadiet och jag har väntat på att trenden ska komma åter så jag kan ha det igen (utan att folk bah: vaffföö haru tagit sönder din trööjaaa vaa? det  är precis som att man slipper såna dumfrågor när något är inne, för då är det ju liksom... inne). Hittade en vriden  men cool Volcom på Erikshjälpen som fick bli DIY-byte.
 
 
 
(Varför är det alltid så att de enda bilder man ser ok ut på istället för som ett jävla kioskmongo (när vi nu ändå använder trender från högstadiet) är alltid helt ut fokus.)
 

silver rib cage

Jacka från Uggleboden/ DIY shorts/ Halsband från Uggleboden/ Ring och halsring från Ur&Penn
 
 
Blev lite crazy när jag såg det här smycket i glashyllan på Ugglan idag, en bröstkorg! Fedt. Lite skrapat men väl värt 10 kronor. Jackan är också awesome, 50 kronor för den. Meget bra.
Om ni vill veta vad jag annars sysslar med: rider, säljer lamm, plockar jordgubbar, rastar massa kaniner, äter glass, dricker öl, kliar myggbett, klappar höns. Ja. <3
 
 

RSS 2.0