DIY Remake Dress into Two Piece

 
 
Topp och kjol, omsydda från en skjortklänning från Bianco som satt ganska illa (puffärmar, knyt och för många extra centimetrar...). Blev riktigt nöjd! Den här sortens remakes vill jag göra oftare. Tvådelat är ju himla fint till sommaren.
Nu var jag ju så klantig att jag glömde ta en bild på hur klänningen såg ut före. MEN jag hittade ett par bilder på den HÄR tjejens blogg:
 
 
Hennes satt något bättre måste jag säga! Det jag gjorde var att klippa loss kjoldelen, plocka bort puffärmarna, sy fast bandet bak och sedan formsy kjoldelen så den passade mig.
 
 

Sno Stilen: Princess Leia

 
Wow, det var verkligen helt vansinnigt längesen jag gjorde en Sno Stilen! Det som jag tycker är så sjukt kul. Anyway, såg den här klänningen på Weekday och tänkte: PRINCESS LEIA! Har jag rätt eller har det blivit lite för mycket Star Wars-maraton där hemma? Mycket snygg klänning i alla fall, om än lite saftig i pris (800 kronor...). Och vita höga Dr Martens är ju hur coolt som helst i vilket fall.
Vill man inte gå all the way med hårbullarna så kan man låta de sitta lite högre upp på huvudet i sådana där söta "Mickey Mouse"-bullar.
 
 
Ps. Idag var det typ 16 grader varmt och jag ledde ponnyridning i bara tishy i eftermiddags och alla träd har stora sprickfärdiga knoppar och jag är solbränd om kinderna och alla djuren fäller vinterpäls så det virvlar om det och det blev inte mörkt förrns klockan åtta. <3.

130413

Tröja från Erikshjälpen/ Kjol från H&M/ Halsband från Ur&Penn/ Klocka från loppis
 
 
Jag vet ju hur mycket ni uppskattar livstecken från mig, så här har ni ett! Det är mycket på jobbet nu och jag känner mig sådär underbart fokuserad på en fin jobbvår, och då hamnar blogg, pyssel, personlig hygien och annat på efterkälke.
Den här snygga magtröjan hittade jag på Erikshjälpen idag när jag var där och lördagsbotaniserade. I löv. Blir nog kvällens outfit det här. Ett gäng fint folk kommer över och dricker öl. 
Ha en fin lördagskväll!
 

130407: Deathly Hallows + Plaid

Kjol från loppis/ Tröja från Gina Tricot/ DIY choker/ Halsband från Ebay.
 
 
 
 
 

Fleemarket season is ON!

Igår var det dags för säsongens första loppis! Som jag har längtat hela äckligt långa kalla vintern! Solen sken och vårfåglarna kvittrade och det var sådär totalt vindstilla och jag snörade på mig promenadskorna och kombinerade loppande med en långpromme.
 
 
Hittade ett par fina kjolar för 15 kronor/st. Den här blommiga känns som ett klart val inför valborgsfir. 
Hittade världens löjl-sötaste skal till nya mobilen på H&M <3. (Älskade sambo köpte en defekt iPhone 4 och lagade den åt mig, känner mig som en modern och uppdaterad kvinnah)
 
Idag har stora snöflingor rasat från himlen hela eftermiddagen och gårdagens vår känns som ett vackert minne. Perfekt ursäkt för att ta en slösöndag.

DIY Feather Choker + Glad Påsk!

 
Har inte direkt firat så mycket påsk detta året, högtider känns liksom inte så himla viktiga för mig nuförtiden. Men en påskig accessoar var jag tvungen att ordna! Så det fick bli en lite burleskig fjäderchoker. Heldiggar den, funderar på att göra något liknande fast med bättre fjädrar.
 
Hur var er påskhelg? Min innehöll nyfödda lamm, en ridtur i snö, festande till morgon och solpromenader. Helt klart en bra långhelg!

RSS 2.0