DIY inspo of the week; Chokers.

 
Jag är fullkomligt besatt av chokers just nu, och det finns hur mycket inspiration som helst på nätet! Allt från ett enkelt snöre knutet om halsen till detaljerade vackra konstverk. Steampunk och flera tunna chockers på varandra är vad jag vill satsa på nu, kanske ta trenden "stacking" från handlederna till halsen?

281012: Triangle and puffy pants

Tröja från H&M Herr/ Shorts från Erikshjälpen/ Halsband från LND-UME (gåva<3)/ Klocka från loppis.
 
Håret blev svart igår, jag fick ge mig för frestelsen trots att jag tycker det är en förbannat tröttsam färg att hålla efter då jag är så ljus själv. Kan vara värt det dock, det är min absoluta favortfärg (ihop med kopparrött), och den färgen jag trivs bäst i.
Halsbandet ovan har jag fått av min vän J som även är designern bakom kollektionen. HÄR ser ni den. Det var ett roligt sammanträffande då jag sett kollektionen innan vi lärde känna varandra och jag har alltid varit enormt förtjust i just triangeln.

251012: green + stayups

 
 
 
Klänning från loppis/ DIY Hardwareväska/ Smycke från Gina Tricot/ Stay ups från Lindex/ Dr Martens från Shock.
 
 
"Uppdatera mer!" är ofta er önskan när jag frågar. Ehum.
Anyway, ultrakorta klänningar och diverse legwear är min nya grej, och den här klänningen är alldeles lagomt söt och färgglad.

DIY keyboard button jewelry

Ibland är det underbart att ha en kärlek som samlar på sig dataskrot! Jag kände för lite enkelt och snabbt pyssel igår och rev fram ett gammalt trasigt laptop-tangentbord. Knapparna är bara att plocka av, borra hål och fästa smyckesdelar i. Superenkelt! 
 
Just nu är jag sjukskriven på halvtid och min tanke är att försöka ägna mig mer åt min kreativa sida nu när tid, och framförallt energi, finns att ta av. Kanske vill jag rentav börja ta beställningar av smycken och annat igen, kontakta mig om det är något ni sett på bloggen som ni hade velat få gjort åt er själva vettja!

DIY Hardware Remake Tote

Var på Biltema efter jobbet idag och passade på att scouta efter lite inspirerande skrot! Hittade den här intressanta prylen som kallas för bindring, fråga mig inte vad det är. Allt jag vet är att den gjorde sig riktigt fint på min totebag-väska från Erikshjälpen som jag tyckt är lite tråkig. Vad ska vi kalla det? Hardware Chic?

DIY Skull Earring

 
 
Min nya favoritaffär för pysseltillbehör har börjat sälja de här jättepopulära dödskalle-pärlorna, så jag var såklart tvungen att köpa med mig hem några stycken. En av dem fick bli ett örhänge, som jag blev riktigt nöjd med (de övriga delarna är från brutalt slaktade smycken).
Så mycket fina smycken jag har nuförtida! Jag har säkert knappt hunnit visa er hälften. Så mycket smycken, så lite tid.

Silverdetaljer

Jag lyckades få tag på ett såntdärnt kroppssmycke på Gina Tricot's rea igår, jag har velat ha ett i evigheter men inte ids att leta efter billiga kedjor att knåpa ihop ett själv av. Det kom med ett silverkors fram, men det bytte jag mot ett ankh som satt i ett örhänge, även det från GT's rea. Neat!

Skelett-inspo.

 
 
Plötsligt fick jag en sån lust att måla skelett-delar på allt möjligt. Absolut ett projekt för en närmare framtid.

081012: grunge sweater

Tröja från H&M/ Halsband från Gina tricot och second hand/ Dr Martens från Shock
 

Har inte alls varit a happy chicken idag och orkade inte ens ta mig till jobbet. Blörk. Köpte en tröja istället. eh. Nejmen jag kunde inte motstå den! Den är så himla grunge och mysig och finns i ännu fler färger och är inte dyr alls. Det får vara anledning nog. Idag.

DIY Suspender Leggings

 (Mina pics)
 
Ok så jag tänkte först göra en tutorial på mina suspender-leggings, men sen kände jag att, varför återuppfinna hjulet? En skitbra tutorial hittar ni hos Boat People.
Och jo, det är lättare än du tror!

Stickat

Mysigaste stickade tröjorna hittar man second hand, helt klart! Som de här från Rokit Vintage. Känner man inte för att beställa från nätet så går det minst lika bra att gå till närmsta secondhand-butik och rota. 

031012: suspenders

Hoodie från Uggleboden/ DIY-leggings/ Väska från Uggleboden/ Skor från Tradera (Weekday)
 
 
Den här dagen är en såndär typisk "tack förihelvete att den är över"-dag. En liten nyopererad och groggy kissekatt ligger på sin stol bakom mig och ett glas kall folleöl står här bredvid. 
Mer om mina awesome superleggings senare! Skorna är köpta på Tradera, och är supercoola.

Lovely Lush

 
Fick hem ett paket från Lush idag (spenderade 800 spänn och lyckades ändå inte få med allt jag ville ha. suck?). Samma lycka varje gång! Få pilla upp grejerna ur kartongen och sniffa noga på allt, inte minst på alla gratisprover som alltid skickas med. 
Passade på att köpa deras nya vetegräs-mascara som jag självklart provade så fort jag fiskat fram den. Den är, såklart, helt jävla underbar! Kletar inte, klumpar inte, luktar inte, känns inte tung, inte full av enbart kemikalier och självklart inte testad på djur. Det enda negativa jag kan komma på är att pinnen till borsten är för kort, men jag kan lära mig att leva med det.

RSS 2.0