DIY {Remake} Leather Jacket Ideas

 
 
Felicia undrade om jag hade lite tips på vad man kan göra med en vanlig svart skinnjacka. Visst har jag det! Här har ni en batch med inspo. 
 
- Allas favorit: nitar. Allt från några små diskreta pyramindnitar vid en ficka eller kragen till en jacka fylld med spikes och säkerhetsnålar. Lätt att lyckas!
- Har du en gammal tröja med snyggt tryck men dålig passform? Klipp ut trycket och nåla fast på ryggen av skinnjackan med säkerhetsnålar! Eller, för ett mer permanent resultat, sy fast trycket direkt på jackan.
- Om ärmarna på jackan är slitna (eller för korta/fula osv), klipp av dem! Antingen behåller du jackan som väst eller så syr du fast ett par ärmar från en annan jacka eller tröja! 
- Måla! Här kan man göra mycket. Allt från en liten diskret text, till stora målningar på ryggen. För en cool effekt  som går snabbt kan man stänka färgen över jackan med en pensel! Bäst är nog att använda textilfärg som inte behöver värmefixeras, eller en vattenfast hobbyfärg.
 
Vill ni ha mer? Jag har alltid mer DIY på lager ;)
 
 
Och TACK för alla era fina kommentarer den senaste tiden! Jag blir så varm i hjärtat och så glad att det är så många som känner sig inspirerade av min blogg, det får mig verkligen inspirerad att ge er mer. Kramar åt alla!
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja, mer DIY ! :D

2012-09-18 @ 19:54:19
Postat av: Dfhl

Jaa snälla mera diy !!

2012-09-18 @ 22:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0